Humanitární pomoc

Potravinová pomoc

Potravinová pomoc je určena výhradně osobám, které se ocitly na hranici hmotné nouze a kterým může být za jasných pravidel poskytnuta materiální pomoc z Humanitárního skladu České republiky. Je distribuována na území okresu Prachatice prostřednictvím terénního programu Most naděje. V současné době obsahuje potravinová pomoc hladkou mouku a těstoviny. Potravinovou pomoc mohou získat osoby pobírající dávky hmotné nouze či nacházející-se na  hranici hmotné nouze.

Kontakt na pracovníky poskytující potravinovou pomoc:

• tel.: 731 598 765
  • tel.: 774 608 811

Program "Mýdlová bublina"

Program Mýdlová bublina volně navazuje na již proběhlý projekt Duhová bublina, který od roku 2010 pomáhá zejména rodinám s dětmi, které se potýkají s hmotnou nouzí. Pomoc je poskytována prostřednictvím materiální pomoci poskytnuté od firmy HENKEL ve formě čistících a kosmetických prostředků.

Kontakt na pracovníky poskytující hygienickou pomoc:

• tel.: 731 598 765
  • tel.: 774 608 811

Projekt "Duhová bublina"

Duhová bublina je projekt, na kterém  spolupracujeme s firmou HENKEL ČR. Jedná se o  materiální pomoc rodinám s  dětmi, kterým jsou distribuovány hygienické balíčky.

• Více o projektu ZDE

Charitní šatník

Charitní šatník byl zřízen v roce 2006 pro osoby, které jsou na hranici chudoby či rodiny v hmotné nouzi. Přijímáno bylo čisté a nepoškozené ošacení. K 30.6.2012 byl jeho provoz definitivně ukončen z finančních důvodů.

Nebyly nalezeny žádné články.