Místní dostupnost služby

Služba je poskytována v přirozeném prostředí klientů v okrese Prachatice. Pracovníci mají k dispozici služební automobil a jsou tedy schopni po dohodě s klientem služby dojet na jiné místo než je kancelář (např. byt klienta, pracoviště klienta nebo veřejné místo)

Služba má k dispozici standardně vybavenou kancelář v Prachaticích na adrese:

Most naděje

Vodňanská 375

383 01 Prachatice

(Kancelář se nachází ve 2. patře v budově Komerční banky nedaleko centra v Prachaticích. V budově není výtah).

Služba je poskytována na území vyjmenovaných obcí:

ORP Prachatice - Babice, Bohunice, Budkov, Bušanovice, Drslavice, Dub, Dvory, Hracholusky, Husinec, Chlumany, Chroboly, Chvalovice, Kratušín, Křišťanov, Ktiš, Lažiště, Lenora, Lhenice, Lipovice, Lužice, Mahouš, Malovice, Mičovice, Nebahovy, Němčice, Netolice, Nová Pec, Olšovice, Pěčnov, Prachatice, Radhostice, Stožec, Strunkovice nad Blanicí, Těšovice, Tvrzice, Újezdec, Vitějovice, Vlachovo Březí, Volary, Záblatí, Zábrdí, Zbytiny, Želnava, Žernovice.

ORP Vimperk – Bohumilice, Borová Lada, Bošice, Buk, Čkyně, Horní Vltavice, Kubova Huť, Kvilda, Lčovice, Nicov, Nově Hutě, Stachy, Strážný, Svatá Máří, Šumavské Hoštice, Vacov, Vrbice, Zalezly, Zdíkov, Žárovná.

Časová dostupnost služby

Služba je poskytována v pracovní dny v době od pondělí do pátku od 7:30 – 16:00, dle potřeb klientů. V případě potřeby se lze domluvit na jiném předem dohodnutém čase.