Historie tříkrálové sbírky na prachaticku

rok počet pokladniček koledováno v obcích z toho nové obce celkem vykoledováno 65% pro FCH Prachatice
2001 4 Dvory, Lhenice, Prachatice, Žárovná žádné nové 23 564,40 Kč 15 316,86 Kč
2002 5 Dvory, Prachatice, Žárovná Husinec, Chlumany, Lažiště, Podedvory, Vlachovo Březí, Volary 43 420,70 Kč 28 223,46 Kč
2003 4 Dvory, Lažiště, Prachatice, Žárovná Vitějovice 31 818,00 Kč 20 681,70 Kč
2004 6 Prachatice žádné nové 29 400,62 Kč 19 110,40 Kč
2005 15 Husinec, Prachatice, Vitějovice, Volary Ktiš, Lhenice, Strunkovice nad Blanicí 80 444,50 Kč 52 288,93 Kč
2006 24 Dvory, Husinec, Chlumany, Ktiš, Lažiště, Lhenice, Prachatice, Strunkovice nad Blanicí, Vitějovice Běleč, Budkov, Dolní Chrášťany, Horouty, Chroboly, Libínské Sedlo, Netolice, Těšovice, Volary, Záblatí 114 156,50 Kč 74 201,73 Kč
2007 36 Běleč, Dolní Chrášťany, Dvory, Horouty, Husinec, Chlumany, Chroboly, Ktiš, Lažiště, Lhenice, Libínské Sedlo, Netolice, Prachatice, Strunkovice nad Blanicí, Těšovice, Vitějovice, Volary, Záblatí, Žárovná

Březovík, Drslavice, Frantoly, Hracholusky, Jelemek, Klenovice, Kratušín, Leptáč, Mičovice, Miletínky, Nebahovy, Pěčnov, Smědeček, Švihov, Vodice, Zábrdí, Zdenice, Žernovice

133 552,50 Kč 86 809,13 Kč
2008 38 Běleč, Březovník, Budkov, Dolní Chrášťany, Dvory, Frantoly, Horouty, Hracholusky, Husinec, Klenovice, Ktiš, Lažiště, Lhenice, Libínské Sedlo, Mičovice, Miletínky, Nebahovy, Netolice, Pěčnov, Prachatice, Smědeček, Strunkovice nad Blanicí, Těšovice, Vitějovice, Volary, Záblatí, Zdenice, Žárovná, Žernovice

Bělečská Lhota, Dub, Smědeč, Tisovka, Vodice

145 942,00 Kč 94 862,30 Kč
2009 36 Běleč, Dolní Chrášťany, Dvory, Horouty, Hracholusky, Husinec, Chlumany, Ktiš, Lhenice, Libínské Sedlo, Nebahovy, Netolice, Pěčnov, Prachatice, Strunkovice nad Blanicí, Těšovice, Vitějovice, Vodice, Volary, Záblatí, Žárovná, Žernovice

Staré Prachatice

155 571,00 Kč 101 121,15 Kč
2010 31 Běleč, Dolní Chrášťany, Dvory, Horouty, Hracholusky, Husinec, Ktiš, Lažiště, Lhenice, Libínské Sedlo, Pěčnov, Prachatice, Strunkovice nad Blanicí, Těšovice, Vitějovice, Volary, Záblatí, Žárovná, Žernovice

žádné nové

145 998,40 Kč 94 898,96 Kč
2011 38 Běleč, Dvory, Horouty, Hracholusky, Husinec, Ktiš, Lažiště, Libínské Sedlo, Netolice, Pěčnov, Prachatice, Strunkovice nad Blanicí, Těšovice, Vitějovice, Volary, Záblatí, Žárovná, Žernovice

Vojslavice

204 742,00 Kč 133 082,30 Kč