Tříkrálová sbírka 2015

Prožíváme krásný adventní čas, který vyvrcholí oslavou narození Ježíše Krista. Většina lidí vnímá předvánoční období, jako čas plný shonu a shánění vánočních dárků. I my zaměstnanci Farní charity Prachatice máme plné ruce práce, abychom vše dobře připravili na Tříkrálovou sbírku roku 2015.

Tříkrálová sbírka proběhne v Prachaticích a přilehlých obcích v období od 4. ledna 2015 do 11. ledna 2015. V tento čas opět zavítají do ulic kolednické skupinky, které se budou snažit přinést do Vašich domovů poselství svátku Tří králů. Zveme vás dne 4. ledna 2015 od 9,30 hod. do kostela sv. Jakuba v Prachaticích, kde proběhne žehnání tříkrálovým koledníkům.

Výtěžek sbírky bude věnován na podporu zkvalitnění materiálně-technického zázemí Charitního domova sv. Dominika Savia pro matky s dětmi v Prachaticích, Domu sv. Petra pro muže v Záblatí a podporu provozu služby terénního programu Most Naděje. Část výtěžku bude opět věnována Hospici sv. Jana N. Neumanna v Prachaticích.

Přeji Vám krásný adventní čas. Užijte si ho v klidu, radosti a beze shonu. Děkujeme předem všem dárcům, kteří přispějí finančním darem do kasičky.

Eva Jankulárová, DiS., koordinátorka TKS 2015