Únorové novinky

Přinášíme přehled akcí, které se u nás konaly v průběhu měsíce února.

Začátek února byl v Charitním domově sv. Dominika Savia ve znamení zimních radovánek. Maminky s dětmi využily sněhové nadílky a postavily si společně sněhuláka. V sobotu 16. února 2019 se konal Karneval. Sraz si zde daly krásné princezny, roztomilá zvířátka, klaun i sportovci. Tancování bylo proloženo hrami a soutěžemi, při kterých jsme prověřili hbitost a šikovnost dětí. Na závěr si všichni účastníci odnesli sladké dobroty. Ke sv. Valentýnu vyráběly děti veselá přání, která ozdobily podle své fantazie.

Pro muže ubytované v Domě sv. Petra byl uspořádán Turnaj v dámě, v jehož závěru tři nejlepší hráči obdrželi zasloužené odměny. V rámci Kurzu truhlářských prací se vyráběly dřevěné podstavce pod květináče. Dne 25. února se muži vypravili do Městského divadla v Prachaticích, kde shlédli představení Zdeňka Podskalského „Návštěva mladé dámy“ pojednávající o nekonečném a stále vděčném tématu vztahů mezi muži a ženami.

Pozvánka na březen – ve spolupráci s ochotnickým spolkem SpoMal se v sobotu 23. března 2019 od 16,00 hodin koná pro příznivce charity a širokou veřejnost v KD v Malenicích divadelní představení „Předsvatební cesta aneb jak se poznat“. Více o plánovaných akcích na březen najdete v průběhu měsíce na našich webových stránkách www.prachatice.charita.cz .