Dům sv. Petra pro muže

Dům sv. Petra pro muže je pobytové azylové zařízení, které poskytuje všechny základní činnosti dané § 57 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Jeho posláním je provázet člověka, který se ocitl bez přístřeší, a poskytnout mu čas, prostor a podporu pro vyřešení jeho životní situace. Zaměřuje se na muže jednotlivce starší 18 let, kteří svou situaci chtějí řešit. Služba je poskytována po dobu nezbytně nutnou, maximálně však do 12 měsíců.

Podrobné informace:

Listopadové novinky

Výroba krmítek pro ptáčky nebo vánočních dekorací, to jsou pouze dvě z akcí, které se v listopadu konaly v našich azylových domech. O nich i dalším dění si můžete přečíst více v následujícím článku.

Lidé bez domova nemusejí mrznout na ulici

Praha, českobudějovická diecéze – Mrazy udeřily a lidé bez domova opět strádají na ulicích. Charita Česká republika pro ně zřizuje síť ubytoven a nocležen, které od prvních mrazivých dnů zvětšují své kapacity. Mnoho bezdomovců sem i přes to však vůbec nepřijde. Charita apeluje, aby lidé nebyli lhostejní a zapojili se do pomoci lidem bez domova.

Ohlédnutí za říjnem 2018

Přinášíme krátký přehled říjnových akcí.

Ohlédnutí za zářím 2018

Přinášíme přehled akcí, které se u nás v tomto měsíci uskutečnily.

Den charity 2018 v DSP v Záblatí

Srdečně Vás zveme na letošní Den charity v Domě sv. Petra pro muže v Záblatí.

Ohlédnutí za srpnem 2018

Představujeme stručný přehled srpnových akcí.

Ohlédnutí za červencem 2018

Nabízíme přehled aktivit, které se u nás konaly v prvním prázdninovém měsíci.

Ohlédnutí za červnem 2018

Představujeme krátký přehled akcí, které se konaly v prvním letním měsíci v našich azylových domech.

Ohlédnutí za květnem 2018

Nabízíme již tradiční souhrn dění v našich azylových domech, tentokrát z května.

Ohlédnutí za dubnem 2018

Podívejte se s namí na akce, které proběhly v dubnu v našich azylových domech.