Most naděje

Most naděje je služba určená lidem, kteří se ocitli ve vážné sociální situaci, se kterou si nevědí rady a nejsou schopni sami tento problém řešit. Jedná se o službu základního sociálního poradenství, která se poskytuje v terénu, tedy v místě, kde uživatel bydlí či pracuje.

Podrobné informace:

Prosinec ve Farní charitě

Adventní čas se v našich azylových domech nesl v duchu příprav na Vánoce, ale přes to všechno se Domu sv. Petra nevyhnulo infekční onemocnění. Čekání se vyplatilo, Ježíšek přišel do našich azylových domů a i do rodin spolupracujících s terénním programem Most naděje, hlavně díky zapojení do akce Krabice od bot a i štědrosti dalších dárců.

Co s vánočními dárky, které nevyužijete? Darujte je charitě.

Našli jste pod stromečkem dárek, který se vám nehodí? Může se jednat o oblečení, kosmetiku, drobnou elektroniku, hračky nebo knihy, které mohou někomu jinému udělat radost.

Krabice od bot 2018

V letošním roce jsme byli opět podpořeni z akce Krabice od bot, kterou pořádal farní sbor Českobratrské církve evangelické ve Volyni.

Ohlédnutí za srpnem 2018

Představujeme stručný přehled srpnových akcí.

Terénní program Most naděje má novou posilu týmu

Dacia Dokker novým členem týmu.

Ohlédnutí za březnem 2018

Přinášíme krátký souhrn dění v našich službách v prvním jarním měsíci roku 2018

Krabice od bot 2017

Již opakovaně jsme se zapojili do akce Krabice od bot, kterou pořádá Českobratrská církev evangelická a Diakonie ČCE.

Ohlédnutí za listopadem 2017

Pro uživatele našich pobytových služeb jsme i v listopadu připravili množství zajímavých akcí.

Ohlédnutí za říjnem 2017

Také říjen přinesl v našich obou azylových domech mnoho zajímavých akcí.

Ohlédnutí za zářím 2017

I měsíc září přinesl zajímavé akce, o kterých si zde můžete přečíst krátké shrnutí.